Теодора засне клип към най-новата си песен - баладата "Недовършена целувка", която ще бъде включена в предстоящия й трети самостоятелен албум.

Примата на Диапазон Рекърдс, която държи винаги да бъде различна в своите видеореализации, този път избра да снима високо в планината при изключително тежки метеорологични условия.

Режисьорът Ненчо Касъмов се спря на местността Кумата на Витоша, която е разположена на повече от 1700 метра надморска височина. За да стигне до високопланинската локация, екипът се придвижил с мощни джипове. Но трудностите тепърва започвали.

Най-тежко било за Теодора. Тя била принудена да изтърпи минусовите температури, планинска буря, обилен дъжд и пронизващ леден вятър. Тя обаче показала завиден стоицизъм и не се оплакала нито веднъж.

"При мен винаги се случва нещо екстремно по време на снимките. Спомням си на първия ми клип "Не позна" как трябваше да се пъхна под душ с ледена вода. Сега пак трябваше да изтърпя много студ. Но няма начин. Професията ни изисква жертви.", сподели Теодора.

Сякаш по поръчка времето било в унисон с минорното звучене на парчето. Съвсем неочаквано се завихря страховита планинска буря. Всичко притъмнява, пада гъста мъгла и брулещият вятър пречи на Теодора да застане статично.

"Такова нещо не съм виждала. Беше направо страшно. Всичко това е уловено на лентата. Много хора сигурно ще си помислят, че е някакъв ефект, който сме добавили в последствие. А всъщност станахме свидетели на един природен феномен.", разказа Теодора.

Снимките в планината са на два терена - заснежена поляна и морени. По-тежки били снимките на морените, които от край време Теодора искала да снима в свой клип.

"Винаги са ми харесвали, изглеждат много величествено. Често ходя там лятото и от доста време обмислям как да ги снимам в мой клип. С моя продуцент преценихме, че видеото към баладата "Недовършена целувка" е подходящо за целта.", сподели Теодора.

Особено екстремна била ситуацията, когато за снимките, бургазлийката трябвало да застане в средата на множеството морени. Това криело доста опасности, тъй като обилният дъжд, сняг и лед по камъните ги направил невероятно хлъзгави. След края на снимките целият екип й помагал да слезе от морените безпепятствено.

"Трудно успявах да запазя равновесие. Освен че беше хлъзгаво, духаше и страшен вятър. Но освен, че се опитвах да застана, трябваше и да си изиграя ролята, която ми беше поставена", спомня си Теодора.

"Беше много тежко, но не съжалявам нито за миг, защото се получиха уникални кадри. Скоро и феновете ще се убедят в това.", сподели тя броени часове след финализирането на снимките.

Във видеото на "Недовършена целувка" Теодора е много различна като визия. За първи път тя се появява с прибрана коса, стегната в стилен кок. Оригинална хрумване е тюрбана на главата й, който подчертава загадъчния сексапил на хубавицата.

"Никога до сега не съм слагала тюрбан. Ето защо много ми хареса идеята на стилистката Роди да го използвам в част от кадрите. Определено съм много различна в този клип и точно това ми харесва най-много.", разказа Теодора.

Тя сменя два тоалета - две изискани палта, комбинирани с фешън ръкавици.

Теодора не крие, че баладата "Недовършена целувка" е песен, която много харесва. Парчето е по музика на гениалния гръцки композитор Фивос, текст на Росен Димитров и аранжиментът е на Даниел Ганев. Примата на Диапазон Рекърдс я е изпяла с много чувство и признава, че всеки път, когато я изпълнява, я изживява на ново.

Теодора отново се е доверила на екипа, с който е работила и в предишните си клипове. Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, а оператор Боян Манолов. Стайлингът е дело на Роди, гримът - на Бони, а косата - на Стела.