На 28 ноември 2007 г. в малкия салон на НЧ „Тодор Пеев” в Етрополе беше годишното отчетно-изборно събрание на Клуба на пенсионерите в града. Присъствието на повече от 120 негови членове е показателен случай за активността и отношението на тези хора към своя клуб, към проблемите и задачите за решаване.
На събранието беше и заместник-кмета на общината Росица Христова. Тя поздрави присъстващите от името на кмета Богомил Георгиев и изказа съпричастността на общината към хората от третата възраст. Клубът им ще има подкрепата на общинското ръководство и в частност към болката и нуждата на всеки възрастен човек поотделно. Всичко, което ще възникне занапред в работата ще го решавамe заедно-подчерта г-жа Христова.
Отчет за дейността на Клуба направи досегашния председател Надка Дицова, а на Ревизионната комисия от председателя й Цоло Божилов.
В новото ръководство на Клуба от 5 члена влизат Любка Димитрова, Донко Стефанов, Николина Червенякова, Цветана Василева и Цветан Тодоров Цветанов. Съставът на Ревизионната комисия е от 3 членове: Павлина Илчева, Гина Банчева и Цветанка Овчарова.
На първото им заседание двете ръководства ще изберат и председателите.