Имената на Румен Петков, Корнелия Нинова и Кирил Добрев фигурират в телефонния указател на плевенския бизнесмен Красимир Георгиев, известен като Красьо Черния. Това съобщи в парламента лидерът на „Атака" Волен Сидеров.

В указателя на Георгиев има най-много имена на представители на ДПС. Телефоните, записани под името на Касим Дал или на хора от неговото обкръжение, са общо 10. След него се нареждат имената на Несрин Узун, Петя Раева, Людмил Георгиев, Корман Исмаилов, Лютви Местан.

„Следващата по големина партийна група е тази на НДСВ. Лично бившия министър на финансите Милен Велчев е в указателя на Красимир Георгиев, както и брат му Георги Велчев. Също така зам.-министрите по тяхно време - Димитър Ивановски, Красимир Катев, Гато ал Джебури, Любка Качакова. В този списък също присъства и телефона на бившата председателка на НС Камелия Касабова. Мога да спомена и други НДСВ кадри като Калин Рогачев и Теодора Дренска", заяви от трибуната в НС Сидеров.

„Групата на БСП е представена с депутати, близки на Георги Първанов. Това са на първо място Румен Петков, Бойко Радоев, който в момента е съветник на Първанов, Стоян Проданов, бивш депутат от БСП. За него се говори, че в момента формира партията на Първанов. И бивши депутати от БСП като Радослав Илиевски и Корнелия Нинова", изброи още лидерът на „Атака".

Корнелия Нинова и Корман Исмаилов отрекоха да имат връзка с Красьо Черничкия.