След победата с 1:0 срещу Марица в Пловдив Чавдар Етрополе се класира за четвъртфинала за Купата на България.
Голмайстор стана в 98-та минута Петър Тончев.
През редовните 90 минути на срещата гол не падна, като може би най-чистото положение в редовното време бе за състава от Етрополе. В 70-ата Крачанов от пет метра стреля право в тялото на вратаря  Грабчев, а добавката на Тончев бе лека и стражът улови.
Единственото попадение в мача стана факт в средата на първото продължение. В 97-ата минута хубав пробив на Вълов отляво продължи с центриране, топката премина през куп от играчи и стигна до Петър Тончев, който бе точен за крайното 0:1.
В края на второто продължение на терена на стадион Марица стана горещо. След нарушение срещу Николай Николов, футболисти на Марица се опитаха да го изнесат извън терена, за да не се бави играта. Това доведе до меле с участието на 10-15 футболисти от двата отбора, последва блъскане, но не и удари. Играта бе прекратена за 2-3 минути, а малко след като бе подновена дойде и последния съдийски сигнал.
Чавдар Етрополе, заедно с Калиакра Каварна и Черноморец Поморие, е един от трите отбора от Б група, които очакват жребия за 1/4-финалите за Купата на България.
Така Чавдар се класира напред и достигна до 1/4 финал за Купата на България, нещо, което се случва за първи път на отбора от близо 90 годишната му история.
Жребият за ¼ финалите в турнира за Купата на България, ще се тегли на 18 декември, в сградата на "Мото Пфое" в ЖК Младост 1А. Самите срещи пък ще се състоят през пролетта на следващата година, като конкретните дати все още не са уточнени.
Видео от мача : http://chavdarfc.com/video-4.html
Снимки от мача : http://chavdarfc.com/gallery/index.php/Marica%20Plovdiv%20-%20Chavdar%20Etropole