На ежегодно провеждания от Агенцията по заетостта форум „Работодател на годината” бяха наградени най-успешните за 2009 год. регионални дирекции, бюра по труда и служители от системата. Сред наградените е Цветанка Нанковска - старши експерт в отдел „Активна политика на пазара на труда”. Тя отговаря за провеждането на дейността, свързана с курсовете за квалификация и за работата по програми и мерки по Закона за насърчаването на заетостта. Министърът на труда и социалната политика удостои Цветанка Нанковска с приза „СЛУЖИТЕЛ ЗА 2009г. С НАЙ-ГОЛЯМ ПРИНОС”.

"Цветанка Нанковска се отличава с проява на високо чувство за отговорност, точност и прецизност в работата. Тя е един от служителите, които не остават днешната работа за утре. Винаги с готовност помага на колегите си, притежава много добре изградено чувство за работа в екип. Има съществен принос за цялостното изпълнение на Плана за действие на бюрото за 2009г. по отношение на активната политика", каза Владимир Атанасов, директор на Бюро по труда - Ботевград. 

Наградата на служителката беше връчена на специална церемония в хотел „Дедеман Принцес” в София лично от Изпълнителния директор на Агенцията по заетостта Росица Стелиянова в присъствието на министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов и целия ръководен състав на регионалните и териториалните структури на Агенцията по заетостта от цялата страна.