Синът на бизнесмена Румен Гуниски е бил  държан като заложник в къща в забравена от Бога махала Бърдо на 20 км от Вакарел.Това стана ясно вчера.
Общо 4 къщи за пленници и един гараж за смяна на коли, ползвани от бандата на „Наглите” през последните 2.5 години са открити от разследващите. Другите 2 къщи са в софийските картали  бункера и Бистрица. Четвъртата е в брезнишкото село Гоз.
Изоставената къща в почти безлюдната махала Бърдо е била превърната в затвор за бизнесмена Киро Киров и за студента Румен Гунински. Двуетажната постройка била от години необитаема, но през лятото тайнствен мъж запчнал ремонт в нея, разказват местните хора. По –късно, след ареста на Наглите, жителите на Бърдо разпознали в тайнствения  мъж  тартора на бандата Ивайло Евтимов – Йожи. Рушащата се постойка е оборудвана с чисто нови мателни капаци   на прозорците.  В коридора е поставена  изключително здрава метална врата.. На втория етаж се намира зловещата шумоизолирана стая,  в която са държани Киров и Гунински и в която са били открити вещи от бизнесмена и косми от Гунински.