Дублиращият отбор тна Балкан нямаше проблеми в днешното си гостуване на Спартак Плевен. Воденият от Михаил Михайлов тим на зелените победи с категоричното 67-94 (16-21, 17-24, 8-25, 26-24) своите съперници от Спартак.

Отново най-резултатен за Балкан бе Ивайло Вучков. Той отбеляза 23 точки само за 21 минути, като само една борба не му достигна за неговия пореден дабъл-дабъл. С 13 точки е Иван Владимиров, който има в актива си още 5 асистенции и 5 овладени топки. 12 точки вкара Андриян Алипиев. Влезлите като резерви Велислав Иванов и Райко Дундалов завършиха съответно с 11 и 9 точки. С 8 е Станимир Маринов, Огнян Коцев има 7, с по 5 са Мартин Вутов и Иван Руньов, Преслав Петков е с 1 точка.

Играещият за Спартак правчанин Тодор Колев бе най-резултатен за тима на домакините с 16 точки, като завърши и с 6 асистенции.

Балкан е на второ място във временното класиране на лигата за дублиращи, с равен брой точки с лидера Черно море, но загуба в прекия мач помежду им. И двата тима имат по 9 победи и само две поражения.