Секс индустрията започна своя бум през последните 20-тина година. Не малка част от нововъведенията ги дължим на японците, които от време на време демонстрират леко притеснителни сексуални наклонности.

Ще ви покажем 5 играчки, които ни привлякоха  вниманието, докато сърфирахме глобалната мрежа.

1. Барак Обама дилдо

Само срещу 35 долара ще можете да си доставите удоволствие с новия президент на САЩ Барак Обама.  Дори можете да избирате между "Демократично синьо" и "Президентско златно".

2.Спандекс костюм за цялото тяло

Ок, няма да оспорваме правото ви да си изкарате добре като опакован подарък за рожден ден, въпреки че ни се струва малко странно. В сайта на производителя пише: "толкова комфортен, че ще можете спокойно да изкарате нощта там".

3. Еко-вибратор

Ако освен вас обичате и природата, може да си доставите малко удоволствие без да я замърсявате с  батерии, тъй като този вибратор ползва слънчевата енергия. Цената да бъдете "зелени"? 65 долара.

4. Hello Kitty Вибратор

Нещата, които носят марката Hello Kitty принципно са сладки, дори и този вибратор е сладък донякъде, но не искаме да знам кой и защо го купува.

P.S Въпросният вибратор може да се намери само в Япония, което може да обясни някои неща...

5. Преносима вагина

Ексклузивно от Япония! Вагината се продава в автомати, като газирана напитка или кафе и е предназначена главно за онези самотници(известни в страната на изгряващото слънце, като хикиморита), на които им се прииска малко ласка, а ги е прекалено страх от истински жени.