Сексът е дар от Боговете, в това спор няма. Обаче има някои неща, от които трябва да се въздържите първия път с Нея.

Първото нещо, което може да накара една жена да се почувства като студентка първи курс в сесия, е да я накарате да направи нещо, което не е правила до момента.

Тук идва момента, в който вие трябва да прецените, въз основа на увереността й в леглото, колко опитна е тя.  В случай, че не можете да прецените, опитайте с  "Пробвала ли си някога..?". По този начин ще намалите стреса у партньорката, ако е неопитна.

Не е добра идея също и да започнете с грубостите още в началото. Нежно плясване по дупето и бедрата не е проблем, но душенето определено ще трябва да го оставите за следващ път.

Не се пробвайте да похитите задния двор! Да, всички знаем,че мъжете тачат много аналния секс, обаче това не е повод да напирате още в началото.  Някои жени нямат нищо против, но пък други намират този тип секс за отвратителен.

Естествено, винаги може да рискувате и да я питате. Ако се обърне в кучешка поза доброволно - сте напипали джакпота, ако не - е вероятно да завършите вечерта сам с порно и тубичка лубрикант.

Няма жена, която да не настръхва поне малко от шепот на палави предложения в ушенце. Това добре, но тук определено трябва да се въздържите от по-груби приказки. Особено не добра идея е, да й кажете, как искате да имате три пениса и да я чукате във всички дупки едновременно.

Трябва да се настроите по-романтично за да направите добро впечатление, а после като я спечелите ще може да разиграете всичките си "мръсни" фантазии.