Френският халф на Левски Седрик Бардон си тръгна вбесен от съблекалнята на „сините” на стадион „Георги Аспархуов”. Той не взе участие вчера в следобедната тренировка на тима, а като единствена причина обясни своя контузия. Бардон обаче не пожела да коментира повече и за първи път от пристигането си в Левски бе недружелюбен с чакащите го журналисти.

Веднага след напускането на Бардон, на „Герена” се заговори, че може би именно французинът ще е първият, освободен от отбора след слабия първи полусезон, който направиха шампионите.

Ето какво стана ясно след заниманието - „Седрик Бардон е с контузия,” заяви старши треньорът Станимир Стоилов, като уточни: „Контузията му е треньорска. Не искам половината Бардон. Искам в Левски да бъде целият Седрик Бардон. Затова, докато не е в състояние да бъде този Бардон, който познавам, той е отстранен от отбора.”

Седрик Бардон има договор с Левски до лятото на 2008 година. От началото на годината той има 13 мача като титуляр в А група и три попадения на сметката си. За целия си престой при „сините” Бардон има точно 100 срещи и 25 гола.