Много приятна тема, въпреки че не изглежда така. Колко бързо може да свърши един мъж? А една жена? Въобще, една може ли да свърши бързо?!

Имах позната, която беше казала, че за няма и 15 минути беше достигнала до висините на някакъв посредтсвен оргазъм с посредствено момче, което нито обичаше, нито харесваше.

Обяснението й беше, че не била правила секс от прекалено много време и за 10-15 минути нескопосан секс с неопитен партньор, успяла да въздъхне едно хубаво и после да изчака още 1 минута да свърши и той.

След това не се чувствала особено добре. Нямало го онова безкрайно блаженство да се отпуснеш щастлив, изнемогнал и зачервен на гърдите на този до теб.

Но все пак е свършила, макар и за бързо, макар и не толкова хубаво. Щастливка, в сравнение с момичетата, които могат да правят редовен секс с редовен партньор, когото уж обичат, и пак не стигат до финала. А тези случаи са много, колкото и да не ви се вярва.

При мъжете положението е направо прекрасно. Те си си свършват почти редовно. Аномалиите са доста рядко срещани и най-често явление при хора с проблеми или вече на възраст. А тези, които свършват много бързо всеки път, са наистина за ожалване.

Но представете си обратния вариант – 1 час безкраен скучен секс, без никакви изгледи скоро да приключи щастливо и за двете страни. Друго си е да пламнете и изгорите от удоволствие за няма и 20 минути. Но сте щастливи, доволни, развълнувани и със силно разтуптяни сърца. А не протрити и отегчени до смърт от някакъв безкраен акт.

Е, редовното изпразване за 2 минути определено е сериозен проблем за всеки мъж (и жената му!). Тогава на лице е някакъв сексуален проблем с неясно лечение.

Но на всеки мъж му се е случвало от прекалено възбуда и дълго въздържание да свърши бързо. Да, искало му се е да задоволи достатъчно дълбоко и приятелката си, ама шанс! След час-два и при добро желание може да се реваншира.

А когато една жена свърши бързо? Тогава какво правим? Продължаваме със секса, разбира се! Може да свърши пак, кой знае. Самият факт, че е стигнала до оргазъм толкова бързо, което както вече стана ясно, не е никак типично за жените, означава, че или партньорът й се справя чудесно, или просто на момичето му е станало необичайно хубаво и е изпреварило събитията.

И казано на кратко – за или против бързото свършване. Зависи от ситуацията. Може да експериментирате и да видите колко може да "стискате" или дали сте си толкова изпепеляващи един на друг и да сте се напаснали до такава степен, че и двамата да свършите бързо и заедно. Забавлявайте се!