Жените се възбуждат за 3 минути, а мъжете за 3 секунди. Цифрите понякога дават най-точната и важна информация за това какво точно се случва между двама души, пишат испански медии.

Доста хора не са наясно за разликите между мъжа и жената или поне не намират за необходимо да ги разбират. Въпреки това те са точни и ясни и дават отговор на някои много любопитни въпроси.

Невинаги една жена знае как да прелъсти мъжа на нейните желания, нито какво да направи, за да остане по-дълго в ума му. Има някои неща, които са толкова куриозни и в същото време полезни да знаем.

Например каква е разликата между сексуалните навици на двата пола. С течение на времето експерти са изчислили чувствата и са изготвили точна статистика за любовта.

Проучванията показват, че 97% от жените се целуват със затворени очи, докато само 30% от срещуположния пол правят същото.

Друга пикантна и доста голяма разлика е времето, което отнема на двата пола за възбуда. За жените са необходими между 3 и 45 минути, време доста по-дълго от това на мъжете, които се нуждаят само от 3 до 10 секунди.

Пулсът на жените по време на секс не се различава значително от този на мъжете. Измерено е, че женското сърце бие със 180 удара в минута, докато при мъжете ударите са 175 в минута.