Днес в сградата на ЧЕЗ България беше продължен договорът за сътрудничество между електроразпределителното дружество и „Български пощи” ЕАД. Документа подписаха г-н Ян Вавера, изпълнителен директор на „ЧЕЗ България” ЕАД, и г-н Милен Керемедчиев, главен изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД.
„Партньорството ни с „Български пощи“ допринесе за повишаване на качеството и бързината на обслужването в цяла Западна България, което е от изключителна важност за ЧЕЗ България. Много се радвам, че подновяваме договора за сътрудничество с Български пощи. Това доказва, че ЧЕЗ, чрез прозрачните си действия, върви към възстановяване на доверието на нейните клиенти към компанията. Желанието ни е да работим с открити и честни фирми и надеждни партньори, затова търсим сътрудничество с фирми, собственост на държавата. По този начин ЧЕЗ подпомага публичните дружества, което означава, че се запазват много работни места и се печелят приходи за държавата. Подновяваме договора с Български пощи, защото вярваме, че по този начин ще затвърдим и улесним контактите с нашите абонати и ще продължим да им предоставяме висококачествени услуги. Това е само началото на едно добро сътрудничество, благодарение на което настъпват синергични ефекти за двете големи компании. Планираме да подготвим още един съвместен проект за дискутиране, който ще намали разходите на доставчика на услуги ЧЕЗ и ще осигури заетост за населението на България”, сподели г-н Вавера.

Дружествата подновяват сътрудничеството си в областта на инкасирането на сумите за изразходвана електроенергия, както и за подобряване на обслужването на потребителите на електроенергия на територията на Западна България.