Вече четвърти ден Слави Трифонов не води шоуто си, съобщават от БЛИЦ.

В понеделник предаването му бе водено от Борис Солтарийски и Нели Петкова, във вторник от Шишо Бакшишо, в сряда пуснаха запис от тазгодишното турне, а вчера  публиката забавляваше Гацо Бацов.

Oфициално от шоуто отказват да дадат, каквото и да е обяснение.

Мълвата в града под тепетата е , че  Дългия лежи в тамошна клиника, повален от бъбречна криза.

Неотдавна сайтът „Разкрития" съобщи, че Слави ходи на процедури в инфекциозното отделение на Военна болница, където се подлага на сеанси в специални барокамери, защото бил в напреднал стадий на множествена склероза.


През април 2007-а Слави слезе от екран и бе на крачка от пълно ослепяване. Тогава самият той съобщи, че  страда от ретробуларен неврит на лявото око, който може да се възпали и от най-малкия страничен проблем.

В книгата, която издаде с Любен Дилов-син той отрече да е болен от множествена склероза и сериозно критикува известен лекар-специалист в лечението на заболяването, търсен навсякъде на Балканите, че му поставил такава диагноза.

2010г. не започва никак добре за шоумена, припомня БЛИЦ.

Първо, стана ясно, че БТВ е продадена и мястото му там може да изстине. Дългия се надява да преподпише за още 2-3 години договора си с медията, който изтича след няколко месеца.

Трифонов влезе в остър конфликт с Бойко Борисов през януари, което отврати още повече публиката. Сега проблемите със здравословното му състояние са поредният удар.