Стартовите състави за HDI "Мач на звездите", който ще се играе в неделя във зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна, вече са ясни, съобщиха за БТА организаторите на срещата.
  
Поради контузия от отбора на "Якобс 3 в 1" няма да може да играе Аарон Харпър, а неговото място ще бъде заето от Павел Маринов. Останалите баскетболисти в стартовия състав на водения от Иван Чолаков и Александър Тодоров отбора са Александър Груев, Иван Лилов, Перо Антич и Травис Питърсън.
 
В отбора на "Тойота", воден от Константин Папазов и Дарин Великов, срещата ще започнат Асен Великов, Робърт Фрейзър, Тодор Стойков, Крум Дойчинов и Доналд Коул.
 
Осем баскетболисти ще се включат в надпреварата за стрелба от зоната за трите точки. Това са Иван Лилов, Тихомир Желев, Станислав Говедаров, Златин Георгиев, Александър Груев, Асен Великов, Мартин Дурчев и Мартин Маринов.
 
В конкурса за забивки ще се включат шестима състезатели - Доналд Коул, Атанас Радев, Павел Маринов, Перо Антич, Христо Николов и Станислав Цонков.
 
Седмото поредно издание на HDI "Мача на звездите" след възобновяването му ще се играе от 18:00 часа и ще бъде предавано по БНТ 1, БНТ Сат, БНТ Море и онлайн на сайта на проявата.
 
Билетите за шоуто ще струват по 3 лева за ученици, студенти и пенсионери и по 5 лева за останалите зрители.