Съпругата на Боби Цанков Юлия е решила да подаде съдебен иск срещу първата му съпруга Диана. Решението на бременната в осмия месец вдовица е провокирано от скандалните изказвания на Диана при гостуването й в предаването „Горещо”.

Бившата жена на скандалния радиоводещ разказа пикантни подробности за самия него и целия им кратък семеен живот, без да спестява нищо, дори от най-личните им моменти заедно.

За радост на вечно-търсещата сензации Венета Райкова, Диана не спря да ръси обидни и негативни определения по адрес на Боби, окачествявайки го като прекалено ревнив и деспотичен човек, който непрекъснато заплита конфликти и си измисля лъжи. Брюнетката дори хвърли вината за спонтанния си аборт единствено върху журналиста.

Най-шокиращо прозвуча откровението, че когато научил, че са убили Тони Клюна, Боби започнал да крещи от радост.

Излъченото предаване разстроило до краен предел Юлия Цанкова. Затова полицейската дознателка била категорична, че няма да остави паметта на съпруга си да бъде почернена. Тя се свързала с адвокатите си и планирала да заведе дело срещу Диана веднага щом роди.

„Изумена съм от помията, която се изля. Недостойно е защото човека го няма и не може да се защити. Не познавам въпросната госпожа, но ако аз взема да разкажа какво ми е казал за нея Боби, хората ще се ужасят. Разочарована съм и от Венета Райкова, която мъжът ми имаше за близка приятелка и първо на нея съобщи новината, че чакаме дете” – коментира Юлия Цанкова.