Съдийската тройка начело с  Георги Игнатов си навлече гнева на играчи и публика на Балкан след мача с Видима-Раковски от 21 кръг на Западната Б група. Елитният рефер  определено повлия на изхода на мача, като не даде отсъсди две чисти дузпи в полза на Балкан през второто полувреме при 0-0. Особено фрапираща бе ситуацията в 52-та минута, когато откъсналият се Мариян Христов бе подкосен, но за учудване дори на гостите не последва никакъв сигнал. В 75-та минута Иван Редовски бе проснат брутално в наказателното поле, но реферът отново си затрая. За сметка на това започна да вдига картони на играчиге на Балкан, които недоволстваха от решенията му. След мача той бе изведен с полиция от стадиона.


Преди време на същия този съдия му бяха спрени правата заради опорочаване на мачове в А група. Любослав Пенев го нарече менте, а президентът на Локо Соф Николай Гигов го обяви за палячо.


Иначе двата отбора изнесоха един много мъжки мач на изключително тежкия терен, който бе подгизнал и осеян с локви от непрестанния дъжд. Домакините бяха по-настойчивият отбор, нападаха повече и създадоха повече опасности. Неточни пред гола обаче бяха Лаков, Редовски и Ралчовски. 

Гостите сътвориха три положения, две от които бяха спасени от отличния Симеонов. При третото в 81-та минута най-добрият от гостите в тази среща Владимиров с отмерен удар вкара единствения гол и донесе 3 точки на отбора си.

Снимка: topsport.bg