На 05.05.2010г. Общинското ръководство на ПП ГЕРБ - гр. Етрополе проведе среща-разговор с абитуриентите от СОУ ”Хр.Ясенов” и Професионалната гимназия във връзка с изпращането на випуск 2006/2010 г.
Разговорът се проведе по време на тържествения коктейл в р-т „Оазис”, като стана въпрос главно за проблемите на завършващите средно образование и за бъдещата им реализация в различните отрасли на   общината.
На тържеството присъстваха кметът инж. Богомил Георгиев, общинският ръководител на ПП ГЕРБ Линко Лилов, организационният секретар Венета Гергова, областният ръководител на СГЕРБ Хр. Андреев, областният ръководител на ПГЕРБ Георги Николов и общински съветници от партията.
Приветствие към присъстващите отправиха кметът на общината инж. Богомил Георгиев и организационният секретар на ПП ГЕРБ-Етрополе Венета Гергова.
Настроение, прекрасни мигове и много снимки за прощаване със съучениците и с класните ръководители от двете училища, съчетани с буйни хора и песни като „Един неразделен клас” и „Учителко любима, целувам ти ръка”, изпълваха ресторант „Оазис” в града.
Абитуриентите благодариха за организираната среща с ръководството на ПП ГЕРБ-Етрополе и за проведените ползотворни разговори с представителите на партията и с кмета на града.
Текст и снимки: Росица Иванова