На света вече няма човек, който да не знае коя е Миранда Кер . С две думи само ще кажем, че е един от ангелите на "Victoria's secret". Печели достатъчно, за да  е в топ 10 на най-скъпо платените модели в света. Миранда Кер е и гаджето на Орландо Блум.

Красавицата в момента е на върха на кариерата си, а почти всеки ден има поне по една нейна фотосесия, която определено си заслужава да бъде видяна. Поредната такава е за мъжкото списание GQ.

В нея Миранда е по/без бански, а по разликата й си личи, че наскоро е била на почивка, което ни кара да й завидим.

В специално интервю за изданието манекенката споделя, че е твърдо против това една жена да има дете, преди да е подготвена за него, само и само, за да роди по-млада:

"Доста мои колежки са на мнение, че е по-добре да родят първото си дете съвсем млади - на по 23 години, например. Според тях така от една страна ще възстановят по-лесно фигурата си, а от друга- ще им е по-лесно.

Аз мисля обаче, че това е абсолютно неправилно. Стресът да се върнеш във форма максимално бързо, за да не бъдеш забравен, може да доведе до много страшни неща, дори анорексия. Аз определено смятам, че когато си на върха, трябва да се постараеш да останеш там максимално дълго", коментира г-ца Кер.