Противно на очакването, на срещата-реванш по футбол между юношите-старша възраст от Школата на Христо Стоичков и тази на Пирин Благоевград, имаше около 500 зрители.
И имаше защо да са на стадиона. При първата среща в Благоевград двата отбора са завършили при равен резултат от 1:1. В Етрополе нашите момчета надвиха своите гости и мачът завърши при 2:0. Така при общ резултат от 3:1 те продължават борбата. Голмайстори на тази среща са Мартин Таушанов в 21-та минута на първото полувреме и Станислав Кръстев в 76-та минута от второто полувреме.
През целия мач нашите юноши бяха по-добрият отбор и на фона на не малкото пропуски за още голове, този резултат отразява напълно надмощието им над своя съперник.
Същевременно по време на мача дойде и новината, че преди обяд другият отбор на юношите-95 са сразили съперниците си от Пазарджик с 12:0.
Мачът се е играл на игрището в Правец. Това им е първа среща от републиканското първенство.
Юношите от 93 година имат среща срещу отбора на ЦСК, като част от директното републиканско първенство на елитната юношеска група. Сега отборът ни е на второ място.
Снимките са от срещата срещу отбора на Пирин.