На 29.10.2022 г., в малката зала на Спортен комплекс  „Чавдар “ се проведе турнир по мини футбол във формат 5 + 1,  организиран от Клуб „Спорт и здраве – Етрополе “. В надпреварата взеха участие 11 отбора, разделени в 3 групи.


Всички участници показаха завидни футболни умения. В залата цареше оживление и наслада от атрактивните голове . В приятелска обстановка, състезателите сътвориха футболен спектакъл за зрителите.


С най - голям ентусиазъм в турнира се включиха 15 - годишните момчета от отбор „ Непобедимите“, с капитан Тонислав Пешев, които бяха и най-малките участници. Тяхната радост бе неописуема при класирането им на трето място.


Отбор „ Хищниците“, с капитан Милен Ивов,  показаха много техника и майсторски изпълнения и се наредиха на второ място.


Призовото място зае отбор „ Стършелите“, с капитан Марин Николов, които се раздадоха на терена до краен предел и заслужено спечелиха трофея.


Бяха раздадени и специални награди :


Голмайстор на турнира стана Тонислав Пешев.


За най - добър вратар бе отличен Васил Маринов.


Призът за най - добър играч отиде при Георги Милчев , който постъпи изключително спортсменски и предостави отличието на 15 - годишния Илиян Василев, от отбора на „Непобедимите“.


Наградите бяха връчени от инж.Владимир Александров, председател на „ Клуб на миньора и минното дело при Елаците - Мед – Етрополе “ , Ивайло Георгиев, председател на Клуб „ Спорт и здраве – Етрополе“   ,Иван Мишев и Тодор Василев , учредители в спортното сдружение.


Всички отбори , които взеха участие в турнира,показаха характер и спортни качества , присъщи на професионалните футболисти  и затова на финала бяха приветствани от инж.Владимир Александров и Ивайло Георгиев ,които споделиха, че чрез тази инициатива имат желание да насърчават още повече активния начин на живот.


Победителите получиха купи, медали и награди, осигурени  от  Клуб „ Спорт и здраве – Етрополе“.


Организаторите благодариха на всички участници ,които с желание и ентусиазъм се включиха в турнира. Адмирации и към професионалния съдия Николай Николов за коректното водене на срещите.


Турнирът по мини футбол за Купата на Клуб „ Спорт и здраве – Етрополе“ се превърна в истински празник и донесе изключителен футболен адреналин на феновете по трибуните.


Текст: Клуб „Спорт и здраве - Етрополе“


Снимки: Христо Христов