Вие сте млада, образована и привлекателна жена. Но неизвестно защо не можете да си намерите постоянен партньор за сериозни отношения. Може би поради някоя от следните причини:

Причина №1: Твърде дълъг интервал между отделните връзки.

Човешкият мозък е устроен по такъв начин, че ние свикваме към нещо и се стараем постоянно да повтаряме шаблоните на това поведение. С други думи, момичето, което е било в продължителни взаимоотношения с мъж, след раздялата си с него, веднага ще си намери друг партньор. Но ако вие отдавна не сте имала партньор в живота си (в това число и секс за една нощ) - то вие още дълго време можете да бъдете в това състояние.

Какво да направите?
Променете навиците си. Не загърбвайте симпатичните младежи, флиртувайте с тях (а можете да си позволите и повече). Помнете, че вашата задача е да напомните на мозъка си, какво е това да се целувате с мъж, да правите секс. Освен това този кратък роман може да способства за повишаването на вашата самооценка.

Причина №2: Вие не се възприемате като секси жена

Вие сте работохолик и не мислите за никакви забавления. Вие търсите утеха в работата си и напълно сте забравила за секса, дори сте престанала да се заглеждате по симпатичните мъже. И което е най-удивителното, мъжете също престават да се интересуват от вас - те като че ли улавят невидимите сигнали, въпреки че вие изглеждате както преди.

Какво да направите?
Опитайте се отново да заобичате секса. Ако си нямате приятел, гледайте секс-филми, обличайте се женствено, мечтайте и фантазирайте за секс. И тогава всичко ще се върне в рамките на нормалното.

Причина №3: Вие трябва да промените външността си.

Много жени, които дълго време не се срещат с мъже, правят една от най-разпространените грешки: престават да се грижат за външността си ("Какво значение има как изглеждам?!", разсъждават те). Втората грешка - точно противоположно на първата е, че се стараят да изглеждат твърде добре. Те се разкрасяват с часове и обличат предизвикателно, дори когато трябва да излязат навън за да купят хляб, а това плаши мъжете.

Какво да направите?
Трябва да се научите да бъдете едновременно и привлекателни, и естествени. Дънки, обувки на токчета, секси потник и можете да отидете където си искате. Не забравяйте за хубавата прическа и умерения грим. Научете се да използвате езика на тялото (женствена походка, красиви жестове) и тогава мъжът на вашите мечти ще се изправи пред вас.

Причина №4: Вие не обичате мъжете.

Може би не сте съгласни с това - вие сигурно обичате своя брат или приятелите си. Но това се отнася само за тези представители от силния пол, които отдавна познавате и на които напълно се доверявате.
Вероятно сте имала лош опит с няколко мъже и сте пренесли своите чувства върху всички останали мъже. Вие виждате в тях само лошото и не можете да си намерите партньор. И за съжаление мъжете, с които се срещате, започват да се държат с вас точно както очаквате.

Какво да направите?
За да излезете от този омагьосан кръг се постарайте при следващото си запознанство да очаквате от мъжа нещо добро, а не лошо. Приемете, че той е добър човек, докато той не ви убеди в това или докаже противното.