Въпреки че повечето мъже не биха признали, че в някои случаи е по-добре да си жена, американски сайт и няколко сексолози разкриха осемте неща, заради които жените живеят по-лесно в днешно време.

На осмо място бяха поставени безплатните питиета, които всички дами получават в заведенията и по този начин нежните половинки спестяват доста пари. На седмо място пък се класира предизвикателното бельо и красивото женско тяло, тъй като според експертите и анкетираните всички дами изглеждат добре голи, пише БГНЕС.

На шесто място учените подредиха "красивата женска фасада" и грима, който те считат за привилегия, тъй като всяка жена изглежда красива, когато е гримирана.

На пето място пък се нареди плачът, който размеква душата и на най-коравосърдечния мъж. На четвъртото бе поставена професията стриптизьорка, тъй като ако една дама няма никакви пари и търси бързи приходи, винаги би могла да работи като такава.

На трето място сексолозите класираха женската привилегия да променят косата си по всякакви начини, а на второ копринените дрехи, които "галят" мъжките чувства. На първото място американският сайт постави желанието на мъжете да спят с една жена, дори и тя да не им харесва. Според тях това е Божи дар за дамите, тъй като в тези случаи нито един мъж не се интересува от социалното й положение, живота или пък парите й.