Винаги можем да ти измислим поне 358 причини да лъснеш бастунчето, ама тук сме ти подбрали най-базовите – тия, които важат за всички! Не се измъквай, знаем, че и ти си като нас!
 

Липса на секс

Най-класическата. Трябва си най-много през 2-3 дни да изцедиш безценната за дамската кожа течност от малкия Джони. Далеч по-добре би било да го направиш В някоя мацка или поне благодарение на нейн handjob, ама карай.
 

Скука

Спряли са ти нета, аверите спят след запой, по ТВ не дават нищо и нямаш нова книга? Едно чекидже винаги ще ти оправи настроението и ще ти докара малко от ония преекспонирани хормони на щастието. Идеално е за запълване на времето!

Нерви

Злобарката е съвършеното разпускане след кофти ден на бачкане, ОНЕЗИ дни на твоята, безкраен трафик и висене в колата, бе, всичко изнервящо! Лъс и хоп – напрежението е изчезнало като с магическа пръчка (твоята пръчка)!
 

Сам вкъщи 5

Срамота си е да останеш вечер сам у вас по някаква невероятна причина и да не се възползваш от безкрайния набор порно филми и клипчета в нета. Просто си длъжен да си доставиш удоволствие, а не да зяпаш тъпи сериали като всяка себеуважаваща се кифла.
 

Порно

Прибираш се след стабилно запиване, но си съвсем на себе си. Пускаш телевизора и какво да видиш – на порно канала дават тройка с червенокоска и блондинка. Няма как, трябва да се позанимаеш с малкия генерал, за да е всичко ОК!

Подготовка

Случи се – няк'ва феноменална мацка не просто се е навила да излезете, а директно те е поканила у тях. Това си е почти сигурен знак, че ще топнеш чушлето. И, за да създадеш яко първо впечатление за сексуалната си мощ, удари си една-две, за да не стане после „Ми, то, аз не свършвам за 20 секунди по принцип, ама...“. Знаеш, че това доста ще те забави, когато файнъли проникнеш в избраницата!
 

Отрязване

Наистина кофти момент е някоя да те отреже точно, когато си мислел (както в горния случай), че работата е опечена. Естествено, ти не си забравил, че на разположение имаш цели две дами, които винаги се радват на компанията ти – Люси и Деси! Инджой!