С такова заглавие излезе днешният брой на “Ботевградски вести”. Публикацията се позовава на скандалните разкрития за управлението на софийската общинска фирма, направени от председателя на борда на директорите Георги Георгиев. В докладна записка, внесена до председателя на общинския съвет в София той разкрива, че фирмата е натрупала дългове над 1 милион лева, тъй като изпълнението на оздравителната програма е спряло, а отпуснатият кредит от 300 000 лв не е използван за инвестиционни разходи, а за купуване на коли и ремонт на административната сграда.

В докладната записка е посочено, че всеки месец Марин Недев получавал по 200 л бензин за частната си кола под предтекст, че я използвал и за служебни цели.

Председателят на борда на директорите твърди, че зам. директорът М. Недев безпричинно отсъства от работа. За 1г. и 9 месеца  няма нито един 8-часов работен ден, а много дни въобще не идва на работа.

Марин Недев бе общински съветник и зам.председател на общинския съвет в Ботевград в мандат 2003-2007г. През 2003-та той бе кандидат за кмет на общината от БЗНС, но успя да влезе само като съветник. През април 2006г. бе назначен за зам.директор по административните въпроси на софийската общинска фирма “Озеленяване”. Предишният екип бе скандално уволнен заради източване на пари и далавери.