Ботевград е домакин на турнето “Летни Милка шоко игри”. Десетки деца се събраха в своеобразното Милка градче, издигнато на площад “Освобождение”, за да се насладят на шоколадовите изкушения и многобройните забавни игри, които ще продължат  до 18 часа днес. Много от малчуганите спечелиха“сладки” и други предметни награди от томболата на Милка. Тя ще продължи през целия ден. Условието за участие в нея е да закупите два шоколада. Срещу покупката получавате талон за участие в томболата. Голямата награда е велосипед. Тя ще бъде изтеглена около 18 часа. Родителите също могат да опитат късмета си. За тах е оформен специален кът за отдих.
Турнето на Милка обхваща 25 града в страната. Утре Милка градчето ще бъде изградено в Севлиево. Следват Горна Оряховица, Казанлък, Карлово, Велинград и други.
Екипът на Милка ще дари безброй изненади и ще зарадва децата по цялото протежение на Дунава, след което ще отседне по склоновете на Стара планина, ще продължи към Тракия, Рила и Пирин и ще завърши своето пътешествие при крайбрежието на Черно море, информираха организаторите.