„Мис България" 2001 Ивайла Бакалова гостува в токшоуто „Търси се..." тази събота. Там тя за първи път ще разкрие подробности от личния си живот, провокирана от най-близките хора. За целта екипът на „Търси се..." пътува до родния й град - Варна, където живеят тримата братя на Ивайла.

В изключително откровено интервю двама от тях ще разкрият, че докато е била ученичка, Ивайла е нямала самочувствие за външния си вид и е живяла изцяло в сянката на своята сестра близначка Божидара.

Друга емоционална среща на Ивайла е с нейната майка, която й помага в отглеждането на малката Рая. Тя ще признае, че най-трудния период в живота на дъщеря й е раздялата с бащата на детето й - Румен, след която Ивайла изпада в дълга и тежка депресия.

Самата Ивайла ще сподели за отношението си към бащата на Рая, ще разкрие причините за раздялата с него, а зрителите ще научат дали в момента има мъж до себе си.

Най-вълнуваща се оказва срещата на бившата „Мис България" с нейната близначка Божидара, която откровено ще признае, че дълги години между тях е съществувала пропаст и в отношенията им е липсвала топлина. В края на предаването водещите ще срещнат Ивайла с най-голямата й слабост - нейната дъщеричка Рая, която ще я изненада в студиото.