Две български момчета ще преминат в отбора на двукратния европейски клубен шампион Нотингам Форест.
Талантите са от футболната академия на Чавдар (Етрополе). Неин патрон е най-титулованият български футболист Христо Стоичков.
Преди няколко месеца скаут на английския тим посети школата на Камата и е харесал двамата  таланти.
Двата клуба са постигнали и договорка децата от набор'93 да гостуват на връстниците си от Нотингам. Те ще посетят базата, в която ще минат специална тренировъчна програма.
Одобрените от Нотингам таланти със сигурност ще останат в школата на клуба, а шанс могат да получат и другите, ако успеят да впечатлят хората от Форест, съобщи "Спортал".
Това е информацията, която е пусната в интернет и, която предизвика нашия интерес. При разговора, който проведохме в Етрополе, се направиха няколко важни уточнения.
Основният състав на заминаващите момчета за Нотингам ще бъде наистина от „набор’93”, като с тях ще заминат и някои от останалите детски формации на школата.
Все още няма конкретна предварителна договорка с имената на момчетата, които са наблюдавани в игра при посещението на „скаут на английския тим”. Вероятно при гостуването в Англия ще се водят подробни разговори по офертата от английска страна. При преговорите ще се отчитат не само таланта на нашите момчета, а така също и дали предложеното от английска страна ще удовлетвори младите ни таланти.