Златка Райкова вече не е с любимия си Павел е новината, която коментират светските клюкари в столицата. Това, което обаче Златка премълчава, е, че Павел я е натирил, информира blife.bg.

Русата амбиция дълго време правеше и невъзможното, за да няма ден, без за нея да се появяват материали по медиите. И изведнъж се покри мистериозно. Сведе присъствието си в публичното пространство до минимум. С половин уста каза, че е решила да поеме по нов път. А именно - кротка домакиня и любима жена. Последното място, на което бе открита г-ца Райкова, бе Банско. Там тя обясни, че се е заела сериозно с уроците по ски, защото иска да се наслади на това забавление през следващата зима.

Оказва се обаче, че още преди Златка да оплете в мрежите си паралията Павел, той изрично й е показал, че е против нейни голи снимки където и да е по пресата.

Русокоската приела нещата спокойно, като демонстрирала на Павел, че е скъсала с имиджа на скандална персона веднъж завинаги. До преди няколко дни. Когато Златка се появи като гръм от ясно небе на корицата на ново мъжко еротично списание. Това вбесило до краен предел Павел. Той прекратил техните отношения.

Дали обаче любовният роман между двамата е приключил, не е ясно все още. Златка продължава да мълчи по въпроса. Наблюдателни клюкари твърдят, че Мис Плеймейт 2007 е била забелязана в Слънчев бряг в компанията на нов, непознат мъж.

Преди няколко седмици Златка започна да се появява тук-там. Стана ясно, че до нея вече няма човек, който да й казва какво да прави и къде да се снима. Първите й изяви бяха епизодични и не толкова шумни - конкурси за красота и светски партита. И после - еротични снимки. Ясно е едно- Златка чака новия принц. За да са щастливи обаче, има само едно условие - той да не й контролира толкова изкъсо живота.