Плеймейт 2007 Златка Райкова призна, че е имала доста мъже в живота си. Блондинката обаче така и не пожела да разкрие точната цифра, заявявайки, че става дума за число между десет и сто.

"Не съм броила с колко мъже съм била досега. Добре де, със сигурност са между един и сто. Но като цяло българските мъже са страхливи, а като ги допуснеш до себе си, стават супер нахални. Веднага почват да ти се качват на главата", коментира тя.

Златка призна и, че харесва по-нетрадиционен тип мъже.

"Не си падам много по тези, които са нарочени за красиви. Ето например, въобще не харесвам Владо Карамазов. Но за да отговоря, Валери Божинов ми допада, макар че футболистите като цяло са доста напудрени. За мен идеалният мъж е мъжкар. Едър, стабилен и определено неепилиран".

Плеймейтката отрече наскоро появилите се информации, че ще се снима в американска еротична продукция, заявявайки, че е твърде романтична и нежна душа, за да търси подобно предизвикателство.

"Не бих се снимала в подобен филм, въпреки че излязоха подобни информации. Не ми се вижда хубаво. Някакво лашкане, някакви неща... Това не е за мен, аз не съм такава. Напротив - дори, когато правя секс, съм нежна и много обичам да се гушкам. Всъщност може да се каже, че правя любов, а не секс", коментира тя.

На въпрос защо в такъв случай се е снимала за "Плейбой" и е стигнала до титлата "Плеймейт", Златка отговори, че снимките там са по-скоро романтични.

"Не ми пречи да се снимам така. Това не е брутално, а по-скоро романтично. А и да не забравяме, че съм сама на тях", завършва тя интервюто си пред "Tialoto.bg".