Всеки от нас се е сблъсквал с проблема за прекомерното натоварване в работата. При това обидно е, че най-много страдат тези, които са инициативни и фанатично предани на работата си. Постоянно стремейки се към усъвършенстване на начините за изпълняване на работата, тези хора повишават производителността на труда и освобождават работно време, което началниците запълват с още работа. Затова за работохолиците е полезно това уникално изобретение, каквото е ИГД.

Описание: Имитаторът на голяма дейност (ИГД) са активни, силно преувеличени, външни прояви на изпълняваната работа, които съзнателно не съответстват на истинските усилия и загубите, необходими за нейното изпълняване.

Приложение: "Спектърът" на приложение на ИГД е достатъчно широк. ИГД помага за възстановяване на справедливостта в случаите на експлоатация от страна на началството и стремеж от страна на колегите всячески да се отстранят от работата. ИГД дава възможност да се покаже значимостта на изпълняваната работа и да се демонстрират професионалните качества на сътрудника. ИГД предпазва човека от развитието на синдрома на хроничната умора, депресия, позволява му да си даде отдих и възможност за отпускане, без да се напуска работното място - т.е. без разходки, болнични и отпуска.

Дозировка: За профилактика включвайте ИГД не по-рядко от веднъж месечно. При необходимост може да се прилага до веднъж седмично. В критични моменти е препоръчителна неговата всекидневна употреба.

Очакван ефект: ИГД позволява да се запази устойчивото адекватно равновесие между изискванията на началството, равномерната заетост в колектива и нивото на собствения работохолизъм. Немаловажен положителен резултат от използването на ИГД е уважението от страна на колегите и поддържане на чувството за собствено достойнство. Особен успех е и похвалата от страна на началството, което се изразява или в почтително отношение, или в по-значителни прояви като повишаване на заплатата или служебно повишение.

Странични ефекти: завист от страна на колегите. Израждане на работохолизма в мързел.

Предозиране: В случай на предозиране са възможни следните явления:
- виене на свят от успеха
- преумора от прекомерното използване на ИГД
- лека степен на лудост поради това, че вие самите вече приемате ИГД като необходимост за изпълняването на голяма дейност.

Взаимодействия с други средства: Няма противопоказания.

Надяваме се, че тази инструкция ще убеди работохолиците в безопасността и главно - в необходимостта от използването на това уникално изобретение за постигане на собствено благо и в полза на другите, поставяйки на място наглите началници и мързеливите колеги. Не забравяйте да включвате ИГД навреме и с мярка!