Има хора, които не са подвластни на времето.

Някои благодарение на майката природа, други - благодарение на палстичната хирургия.

Има и такива, които рано-рано падат жертви на бурния живот и изобилието, коментира вестник "Шок" и ни представя най-големите издънки на плажната ивица този сезон.

Лятото е в разгара си, което е отличен повод да ви покажем звездите без маска и фотошоп. Някои от тези дами са се докарали дотам, че вече не биха направили впечатление дори и на най-загорелите гларуси.

Марая Кери

С много пица и шоколад само за две години тя наддаде 25 кг. Така при ръст от 165 см. Марая тежи 90 кг. Поп дивата обаче твърди, че вече се е отказала от всякакви диети, тъй като мъжлето й Ник Кенън си я харесва и така.


Донатела Версаче

Донатела отдавна е заприличала на скелет и минавайки по плажната ивица предизвиква отвращение. Очевидно парите не могат да купят всичко. Бихме посъветвали Донатела да се заеме със задачата да си направи "пълен ремонт".

Мадона

С много фитнес и рационално хранене кралицата на попа модифизира тялото си до неузнаваемост. Заради жилавата си визия на застаряващ културист, Мадона вече не е секси. Явно персоналните й усилия не са достатъчни и певицата призна, че скоро за първи път в живота си ще легне под ножа.

Ким Катрал

Звездата от "Сексът и градът" обича да прикрива масивните си бедра с неопренов костюм. Въпреки тях Ким, която скоро навърши 54 твърди, че се чувства истинска жена, която сама избира с кого, как и кога да прави любов, точно като героинята си саманта.

Синди Крауфорд

Една от най-желаните жени на планетата също призна, че страда от портокалова кожа. Синди обаче е избрала най-лесния вариант за борба с целулита - тя просто не му обръща внимание. "Хич не ми пука и нося бикини без притеснение", казва тя. Ами корема?

Кели Кларксън

Още по-печална гледка е 28-годишната Кели Кларксън. Само за 3 лета стройната девойка се превърна в закръглена бухтичка. Заради любовта си към сладките неща Кели прибави към снагата си още 25 кила. Но пък вече има гърди.

Къртни Лав

46-годишната актриса-рокерка Къртни Лав постепенно се превръща в ходещ скелет. При ръст от 177 см.  тя трябва да тежи около 74 кила, но в момента е едва 50.

Куин Латифа

Първата дама на рапа тежи 92 килограма и то когато не е преяла. Кралица Латифа обаче е непукист и дори не се опитва да откаже пържените картофи, сладоледа и хабургерите.