Вече не е нужно да правите компромиси, ако ви трябва лаптоп, който да поеме с лекота цялото ви мултимедийно творчество и развлечение.

Новият VAIO серия F от Sony разполага с достатъчно мощ, за да се справя безпроблемно с обработка на Full HD видеофилми и редактирането на всякакви снимки, да възпроизвежда и записва филми на Blu-ray Disc и други.

В качеството си на най-модерното ви Full HD студио, флагманът VAIO VPCF12Z1E/BI се отличава с луксозно черно покритие, подчертано от удобен панел за поставяне на ръцете, покрит с еластомер.

Филми, игри и личната мултимедийна колекция оживяват на 16,4-инчов Full HD VAIO Display Premium от професионален клас.

Поразителната мултимедийна обработка се постига благодарение на последната серия процесори Intel Core i7. Внушителната мощ се допълва от Blu-ray Disc записващо устройство, плюс 8GB DDR3 основна памет, която поема тежки видеоприложения с лекота. Видеокартата NVIDIA GeForce GT330M, комбинирана с 1GB GDDR3 VRAM с паралелна архитектура CUDA.

Свържете външен харддиск SATA чрез eSATA/USB порта и ще се наслаждавате на трансфер на данни, до 5 пъти по-бърз, отколкото с USB 2.0.

Плътен, поглъщащ звук придава допълнително измерение на вълнуващото кино изживяване. Последната версия 3 на Dolby Home Theater ви обгръща в съраунд с изключителна яснота, независимо дали слушате музика, филмов диалог, или игра.

Доставян с Genuine Windows 7 Home Premium, новият VAIO серия F12 е многофункционален продукт, който отговаря на всички всекидневни нужди.

Може да пишете с лекота на първокласната клавиатура, а за удобство е добавен отделен блок с цифри за бързо и сигурно въвеждане на данни - точно както при настолните компютри.

Новият компютър VAIO серия F12 е разработен да бъде енергийно ефективен. Сензор за околната осветеност автоматично настройва яркостта на екрана, пестейки енергия при слаба светлина. Предлага се и удобен бутон Display Off (изключване на дисплея), който прекъсва захранването, когато слушате музика или гледате Blu-ray Disc филми на екрана на свързан телевизор.