Sony анонсира новия VAIO лаптоп CS21S, насочен към пространството, където се срещат технология и мода, пише IDG.BG.

Резултатът е VAIO от всяка гледна точка: дръзки цветове, елегантни контури и подобаващо високо технологично ниво.

Лаптопът разполага с 14,1-инчов X-black LCD дисплей с разделителна способност WXGA (1280 х 800 пиксела).
Процесорът му е Intel Core 2 Duo T6400 /Intel Centrino 2.

Компютърът е оборудван и с 4 GB RAM и 320 GB твърд диск.
Графичната карта пък е NVIDIA GeForce 9300M GS.
Предварително е инсталирана операционна система Windows vista Home Premium.

Oригиналният VAIO софтуер използва мощния си интелект, за да подреди творчески цифровия ви свят, така че да му се наслаждавате максимално.

Системата "12 Tone Analysis" (12-тонов анализ) във VAIO Music Box може да категоризира цяла музикална колекция на харддиска в 24 "настроения" и да ви предложи музикален съпровод за различните части на деня, без да си мръднете пръста.

VAIO Movie Story използва дори още по-сложни методи заедно с 12 Tone Analysis, за да произведе висококачествени домашни видеофилми с професионален вид.

Софтуерът напасва вашия избор на тема и музикален съпровод с видеоклиповете и снимките ви, след което добавя специални ефекти, плавни кинематографични преходи и идеално синхронизирана музика.

Можете да прибавите личния си отпечатък в по-голяма или в по-малка степен с помощта на прости, но ефективни монтажни функции и собствената си интуиция.

Видеочатът се превръща от стремеж в реалност благодарение на MOTION EYE камерата, идеално интегрирана в рамката на екрана.
Можете също да заснемате стоп-кадри само с един бутон с помощта на оригиналната функция VAIO Camera Capture.

Софтуерът ви позволява после да избирате сред колекция от "фоторамки", за да добавите нотка стил, въздействие или просто малко забава.