Адреналинката, на която и беше приписвана връзка с рапъра Криско всъщност наистина си е падала по рапър, само че той е бил друг.

Преди няколко дни, станалата популярна с порно клипчето,което се появи с нея в интернет, Яна се появи на парти под ръка с новият си любим.

Това се оказа българо-американският рапър D-flow, който се завръща като "Playboy" в България. Той сподели с усмивка, че Яна е неговото момиче и цяла вечер изглеждаше привидно доволен от това.

D-Flow a.k.a Dee, както сам определя себе си заминава на 8-годишна възраст със семейството си за САЩ. След като приключва с училището, на 16 години се връща в България, където се запознава със Спенс и влиза в лейбъла „Sniper Records". Там той записва емблематичното си парче -  "From Da East 2 Da West".

След редица участия, партита и концерти из цяла България, на 18 години D-Flow се връща в Щатите.

В началото на 2010 г. , вече на 26 години Dee отново се връща у нас и записва хитовото парче "Финанси" в дует с младия и доста прогресивен рапър Криско. Освен това рапърът е готов и със самостоятелното си парче, което носи заглавието "Playboy"  и не пропусна да се влюби в една от най-одумваните ни красавици.

Дано чувствата му към адреналинката са искрени, защото Яна не е известна с щастливите си връзки.

Както знаете тя направи сензационни и шокиращи разкрития за съвместния си живот, изпълнен с емоционални сблъсъци и ревност с бившата и половинка и баща на детето й - Ивайло. Тригодишното им съвместно съжителство, както стана известно, е завършило с ограничителна заповед за него - да не се приближава до Яна (след неоспоримото медицинско за як побой над любимата).