Жените са ненадминати в пръскането на камара пари за глупости, които никога няма да им влязат в работа, ей така – от любов към пазаруването. Ето как класирахме и най-безобразните им покупки:

Обувки

Ако една жена има 10 чифта обувки, тя няма обувки, а ако има 20 чифта – тя почти няма какво да обуе. За да бъде една жена спокойна за краката си, тя трябва да има в шкафа поне 34 чифта галоши, огромна част от които никога няма да обуе, а други ще обуе веднъж в живота си.



Здравословни храни

Жените, както на всички до болка ни е известно, са маниачки на тема здравословно хранене. Те предпочитат да ядат кисело мляко от 2 лева, защото е БИО и домати, наторявани от лайната на истинска крава. Като прибавим мюслито, триците, овесените ядки и соевите кюфтета, нещата минават всякакви граници.

Козметики

Ако някога си живял, живееш или ще живееш с жена, трябва да знаеш, че банята ти ще бъде окопирана от банда нашественици – шампоани, балсами, околоочни кремове, лосиони, тонизиращи маски, гелове за лице, кремове за тяло, дезодоранти, маски за коси и какво ли още не! Само да си знаеш, де!

„Глезотийки“

В тази графа поставяме всички дивотии, за които женорята пръскат маса пари с интенцията да си доставят небивало удоволствие – ходене на спа процедури, на латино танци, на фризьор, на маникюрист (който е и педикюрист), на масаж, на козметик, както и ежеседмичното посещение при психотерапевтката.



Чанти

След обувките, или може би наравно с тях, жените са побъркани и по още една тема – чанти. Мразим всички шибани женски чанти (сори за грубоватия тон, обаче ни писна!). „Муцка, днес ако знаеш от намаленията на Долче каква чантичка си взеееееееееееех!“ Да ви пикаме на чантичките!

Домашни любимци

Няма начин! Откакто холивудските звЕзди започнаха да носят едни полуживи кучешки хибриди с размери на хамстери в ръка, нашите тука и те откачиха и като казаха – сакън, и ние искаме! Та сега едни лаещи мишки най-редовни ни се разхождат в краката. Храната им струва повече от нашата, а кучешките дрешки – повече от целия ни гардероб! Бахти!