Цяло съзвездие от световни изпълнители ще дойде в България специално, за да отбележи 15-тата годишнина на М-Тел в България.

Начело на плеядата ще даде световноизвестният Енрике Иглесиас. Той ще стъпи на родната сцена за първи път, въпреки че е с вече 15 години професионален път.

Без съмнение той е един от най-успешните, популярни и обичани артисти в цяла Латинска Америка и на испаноезичният пазар, както и в Северна Америка. Звездата е на първо място в света по най-продавани испаноезични албуми и твърдо държи тази позиция в последните няколко години. Той чупи рекорда на англоезичния пазар, подписвайки договор с Universal Music за 48 милиона долара за издаването на мулти-албум - на испански и английски език.

„Това е една  от основните причини, която стои зад нашата покана към Енрике. Главният ни мотив да го поканим на българска земя е неговата силна емоционалност на сцената, която пленява и обединява публиката, нещо, което прави и М-Тел.  Много съм щастлив, че мога да оповестя пристигането на звезда от подобна величина, която заема челни позиции на световната сцена и която ще дойде да поздрави нашите приятели, фенове, клиенти. Радвам се, че мога да споделя с всички тях този уникален празничен момент", заяви Андреас Майерхофер, главен изпълнителен директор на М-Тел.

Въпреки изключително натоварената си програма, в средата на кампанията за представянето на последния му албум „Еуфория", Енрике успя да включи в програмата си българската изява.

Компания ще му правят няколко прекрасни дами - британската диджейка Соник (DJ Sonique) и фуриите от супер успешното дамско трио - Шугабейбс. Това също ще е първият концерт на Захарните момичета в страната ни.

Събитието на годината е насрочено за 29 септември.