Страстта на Ким Бейсинджър за по-млада плът става все по-силна с годините. Този път в плен на неугасващия й чар е паднал младият Зак Ефрон, с когото си партнира в последната лента "Charlie St. Cloud".

Ким нямала намерение да участва във филма, но се съгласила под давлението на дъщеря си Айрлънд. Тя обожавала тийнзвездата Ефрон и следяла всяка негова изява. Знаейки, че ако майка й приеме работата ще има достъп до Зак, убедила актрисата да влезе в ролята на негова майка.

Постепенно Айрлънд започнала да се сваля на младежа, но той останал безразличен към нейните мераци. Един ден Ким седнала да си поговори с него и споделила за това колко много дъщеря й го харесва. Тогава той й казал, че не го влекат толкова малки момичета, а предпочита по-зрели жени, от които има какво да научи за професията и за секса.

Този намек бил красноречиво подкрепен с нежности и размяна на многозначителни погледи. След края на един от последните снимачни дни Ким поканила Зак да излязат на вечеря, на която му казала, че е впечатлена от актьорския му потенциал. Зак само това и чакал, след вечерята двамата се озовали в леглото в дома на Ефрон и прекарали една бурна нощ.

Единственото притеснение на Ким е, че дъщеря й ужасно ще й се разсърди, ако разбере, че майка й излиза с нейното момче, което е близо 40 години по-младо от нея.