Наставникът на Левски Константин Папазов заяви след победата над Рилски спортист (Самоков) със 78:68 в първата контрола на тима, че е доволен от поведението на възпитаниците си в игрова обстановка. Ексцентричният специалист изрази задоволството си и от представянето на новото попълнение Джейсън Кроул, а също така добави, че Димитър Ангелов и Васил Евтимов само тренират с отбора и очакват оферти от чужбина.

"Доволен съм от мача, особено, като се има в предвид, че това е първата ни контрола в подготовката. Изненадан съм приятно, че допуснахме да ни отбележат само 34 точки през първото полувреме. Отборът на Рилски спортист е много добър и очаквам те, заедно с Черноморец (Бургас), да са ни основните конкуренти за мястото на финала.

Не мога да скрия задоволството си от представянето на Джейсън Кроул, който показа на всички в залата, че е много талантлив баскетболист. За съжаление, Доналд Коул не игра днес, защото има разтежение, но още в понеделник ще е на линия за следващата проверка.

На този етап Димитър Ангелов и Васил Евтимов само тренират с нас и очакват оферти от чужбина. Те са големи професионалисти и много ни помагат. Ние приключихме със селекцията и дори да има възможност те двамата да останат, ще трябва да проведем сериозни преговори", заяви Папазов.