След като направи кинодебюта си в "Мисия Лондон" и изигра ролята на секси килърка, фолк певицата Андреа е решена да се пробва отново като актриса.

Това поне твърдят слуховете в чалга средите. Гаджето на професионалния боксьор Кубрат Пулев имало мерак да се снима в хитовия сериал „Стъклен дом", където главен герой е нейния стар познат Калин Врачански.

Двамата се знаят от година и половина, когато участваха в реклама на мастика. Едва ли има някой, който да не е гледал "Сезонът на дините", в който иначе сексапилният блондин играеше смотаняка с очилата.

Говори се, че екипът на Андреа засипвал сценаристи и режисьори с оферти, но засега напористата певица нямала точен отговор. Тя обаче явно има надежда, че ще се уреди в "Стъклен дом" заради 3-секундното си участие в изключително успешния "Мисия Лондон".

Със сигурност обаче в новите серии на рейтинговата продукция зрителите ще видят колежката на Андреа - Емануела. Зеленооката красавица вече има известен опит в телевизията с ролята си в в сериала на "Шоуто на Слави" - "Къде е батко".