Търсейки  възможност за още по-силно присъствие много от безработните златотърсачки започнаха да се примолват на продуцентите на сериала "Стъклен дом" за някоя и друга роля. Много тъжно стана, когато сигурни в сексапила си те започнаха да обявяват на ляво и на дясно, че ще имат роля в хитовата продукция  и да си правят сметката без кръчмаря.

Вчера bliasak.bg писа, че приятелката на самбиста Благой Иванов сама им се похвалила, че е в процес на преговори и съвсем скоро ще влезе в нова амплоа - това на актриса от "Стъклен дон". От екипа на bTV обаче побързаха да опровергаят този слух и заявиха, че Черната Златка не само няма да е сред звездите в серията, но с нея дори не са били водени преговори за участие.

Така единствената плеймейтка, която все още може да се похвали с тв роля, си остава Златка Райкова. Освен  че получи малка роля в "Забранена любов", бившето гадже на Багата направи и епизодично появяване в сниманата у нас холивудска лента "Конан Варварина".

И явно колкото и да и се иска да догони успехите на своята руса конкурентка, Черната Златка ще има да чака още дълго време. Освен, че и този път загуби срещу най-голямата си съперничка, тя е на път да загуби и войната срещу нея.

От известно време на сам се говори, че  Световният шампион по бойно самбо Благой Иванов-Багата все още не е забравил Русата Златка.

Двамата бяха заедно само няколко месеца, но въпреки това той бил готов да й предложи брак. За негово съжаление обаче се оказало, че плеймейтката е истинска мъжемелачка и не може да изкара дълго време само с един мъж.

Багата и днес не крие, че питае топли чувства към бившата си. Пред свои приятели спортистът казал, че не обича толкова силно Черната Златка, че да й предложи брак. Той нямал никакви сериозни намерен към нея, защото кралица на сърцето му била русата силиконка. Той тръгнал със сегашното си гадже, за да накаже Райкова, тъй като двете плейбойки хич не се понасят.

„Още съм влюбен в бившата си. Но знам, че с нея нямам никакви шансове. Тя не е жена, която да може да бъде само с един мъж. Това усложнява нещата много"