Противно на нашите очаквания, турците твърдят, че българският сериал „Стъклен дом" е пълна боза.

Те са на мнение, че актьорската игра е много слаба, историята е бързо скалъпена, а сюжетът е повече от тъп, пише razkritia.com.

„Нормално е и ние да купим български сериал, след като те купиха толкова много от нас. Но техният не става! Явно и от телевизията били сигурни, че ще имат толкова нисък рейтинг и затова „избутали" сапунката в късните часове. Излъчва се в 2 часа през нощта, когато всички спят", пише форумец.

А в българското Интернет пространство неотдавна тръгна слух, че тогава, когато излъчват „Стъклен дом", улиците в Турция опустяват. По това време на денонощието май всички улици по света са празни, защото хората имат нужда от сън, а не от поредната доза „леплива лиготия".

А за купуването на новите серии и дума на може да става, тъй като самите българи се чудят защо вторият сезон на сериала е толкова слаб. След дълго очакване, зрителите са разочаровани и коментират, че актьорската игра е много слаба, сюжетните линии са постни, липсва всякакъв усет за реалност. Всички, които с нетърпение очакваха продължението на историята, се питат това ли е техният сериал.

Сайта пише още, че от новите серии лъха скука, немарливост и усещане за не изпипана докрай работа. Зрителите определят като най-инфантилна играта на младото актьорско поколение.

"Представят се по-зле и от колегите си в „Забранена любов". Самоубийството на Сиана например беше толкова аматьорско, че Радина Кърджилова сякаш едва сдържаше избухването на смеха си, преди да се опита да се самоубие. А с ролите на Хари и Алекс средностатистически гимназисти щяха да се справят по-добре", пише разочарован почитател на „Стъклен дом".

От екипа на сериала явно са решили, че няма смисъл да си дават толкова зор и вместо да бъдат повече мотивирани, те са се самозабравили, превръщайки хубавата идея в „боза".

„Ако екипът продължава така, не само че никой няма да иска да купи сериала, но и ние, българите, няма да го гледаме", се заканват фенове на сапунката.