Перфектни и оригинални предложения за наливане на алкохол! Пробвай ги!

BaR2D2
Много як робот, който освен че ти поставя указаната бройка ледчета, сипва ти необходимото количество избрана пиячка, може и да миксва няколко коктейла. Гъзарийка отвсякъде!

Пиш
Пикаещото 'лапе, което напомня на някой известен фонтан, струва само $20 във версия с алкохол. Плесваш го ан масата пред арт гостите си и чакаш ахкания колко си велик!

Глобус
Ето, глобусът на рото ти може не само да събира прах, а и да те напива! Изглежда мегастилно, трябва да признаеш, а и винаги можеш да мискнеш някаква пъклена смес, която гостите ти не очакват!

Вода?
В БГ почти няма такива водни кранове по улиците - виждал си ги по филмите, изпозлват ги пожарникарите, но обикновено разни пияни шофьори се блъскат в тях. Твоята цел с това подобие тук е да си пиян, но не и шофьор!

Каубой
Директно се прехвърляш в дивия запад само с този пистолет, който веднага щом извадиш от кобура, се оказва начин да си налееш!

Сутиен
Съвършеният сутиен за $30, а не на няк'ви си там измислени марки - подари й го и ще можеш да казваш, че си сукал пиячка директно от нея! (Макар че звучи малко извратено...)

Система
Не бихме ти препоръчали да се пробваш да си на такава система, но нищо не ти пречи да се излегнеш на дивана пред някой среднотъп филм и да се наливаш по този начин.

Бензин
Ретро колонка за бенсин БЕЗ бензин? Да! За $28 и имаш правото да се чувстваш като позастарял американски автомобил. Стомахът ти ще издава същите звуци.