Както вчера писахме Слави Трифонов е получил есемес от премиера Бойко Борисов.

Според сайта Razkritia.com, съобщението, което гологлавият водещ е получил е следното:

„ЧРД, Слави! Въпреки всичко, желая ти много здраве и професионални успехи! Понякога ми липсва приятелството ни, но може би сами сме си виновни за всичко. И все пак, знай, че винаги бих ти помогнал, ако си изпаднал в беда!"

Дали това е истина и господин Борисов е направил първата крачка към затопляне на взаимоотношенията им, само времето ще покаже.

Трифонов бил изключително изненадан от постъпката на Бойко, защото в последната година те водят война чрез медиите, която на моменти минаваше нормалния тон. Стигна се дотам, че премиерът заяви: „Ако исках, можех да го приключа Слави!".

От началото на новия тв сезон закачките към министър-председателя и ГЕРБ са почти рядкост в шоуто на учиндолеца. Може би това е накарало Бойко да погледне с нови очи към старата си дружка, с която допреди 2-3 години бяха неразделни, коментират в журналистическата гилдия.

Колегите на Трифонов не знаят обаче дали той е отвърнал на поздравителния sms, изпратен му от Борисов. Оказа се, че и министърът на културата Вежди Рашидов е уважил гологлавия тв водещ с поздравително съобщение.