Все по-малко компании, занимаващи се с порно филми се съгласяват да снимат скъпи продукции заради световната икономическа криза.

Хонорарите в бранша непрекъснато падат и това накара актрисата Одри Битони да обяви, че е готова да се изявява пред камера дори и да не получава солидни хонорари от своите продуценти, информира money.bg, цитирайки "Всеки ден".

„Много малко компании се наемат да правят скъпоструващи продукции. В бизнеса влязоха нови попълнения, които са готови да се снимат пред камерите безплатно. Не се страхувам от конкуренцията. Аз също съм готова да играя за без пари, категорична е калифорнийката.

12% от всички съществуващи сайтове са порнографски, а приходите на световната онлайн порно индустрия са 5 милиарда щатски долара, сочи проучване на Online Schools от юни тази година.

Това означава, че клиентите на интернет порното харчат всяка секунда повече от 3000 долара.

Ежесекундно порно страници зяпат около 28 000 интернет потребители по целия свят. Средно посетителите прекарват в 18+ сайтове около 6 минути.

Освен това, авторите на изследването отбелязват, че 35% от изтеглените интернет файлове също са порно. Едва 30% от любителите на XXX страниците са жени.