Кризата не пощади никого, дори ексцентричните рапъри Румънеца и Енчев. Говори се, че двамата са го закъсали откъм финанси и почти не могат да покриват разходите на екипа, който работи в тяхната музикална компания. Хората там трескаво се оглеждали за нова работа, а тези, които дори и за малко се трудят за рапърите, не могат да получат това, което им се полага, защото черно на бяло нямат договор с Румънеца и Енчев.

Познавачи на тънките игри в шоубизнеса лично чули как популярниятдует се оправдава, че няма пари, защото трябвало да плаща за потрошената преди време в катастрофа луксозна лимузина. Намират се и „приятели" на Румънеца и Енчев, които злобно клюкарят, че работата отивала към фалит.

Наблюдатели от хайлайфа с тъга и огорчение отчитат, че напоследък талантливите рапъри с нестандартни прически не са вадили особено запомняща се песен. Опитът им да направят „Данък любов" с Емануела не беше посрещнат добре от феновете.

„Това са пълни глупости. Вярно, че в момента с Енчев не греем от някакви огромни суми. Кризата се усеща навсякъде. Но ти ме заварваш в студио, правя песни. Събираме неща за албум. Сутринта дадох 50 лева да налея бензин в колата, взех другата от ремонт. Това според теб за фалит ли говори? А за този, който твърди, че не плащаме на екипа си - сещам се. Това беше един елемент, който искаше да работи при нас, но не му се получи работата. Не вярвайте на подобни глупости", коментира пред „Монитор" Румънеца  твърденията, че с партньора му са на прага на фалита.