Едни от първите хип-хоп изпълнители в България, Румънеца и Енчев, ще отпразнуват своя десети юбилей на сцената. Двамата ще представят грандиозен шоу-спектакъл в зала 1 на НДК на 10-ти декември от 19:30ч.

Невероятно, но това ще бъде техният първи самостоятелен концерт, на който ще бъдат изпълнени най-добрите им песни за тези десет години.

Специално за концерта се изработени изцяло нови аранжименти на песните, които публиката ще има възможност да чуе по време на шоу-спектакъла.

За първи път в България, хип-хоп песни ще бъдат изсвирени на живо с музиканти.От няколко месеца насам се работи и по ефектна и динамична мултимедия, която ще бъде излъчвана на внушителни видеостени, които се състоят от 84-ри елемента.

Едни от най-известните изпълнители и шоумени в България ще вземат участие в шоу-спектакъла. Рапърите очакват и специален гост-изпълнител, който ще долети отвъд граница.

Румънеца и Енчев са изпипали всичко, както винаги и обещават на своите фенове грандиозен шоу-спектакъл с мощен звук, ефектна сценография и хитови парчета.

Билети могат да се закупят в билетен център НДК и online от Eventim.bg. Цените на билетите са от 5 лв. до 15 лв. Всички закупили билети, през месец ноември, ще получат подарък - последният албум на Румънеца и Енчев - "Етно".