Единствената фолк звезда, която има тапия за футболен мениджър е Малина. Кръшната пайнерка менажира не само сина си Симеон, а и футболиста на белите и бивш любим на ДесиСлава Галин Иванов. Синчето на Малина доскоро беше под наем в отбора на "Монтана", но нещата не се получиха и сега се мъчи да пробие в "Славия", чийто треньор  е Емил Велев - Кокала. Кокалът така е хлътнал по неостаряващата фолкпевица, че е готов на всичко да й се хареса и затова налага усилено сина й, пише жълт ежеседмичник.

Атрактивното мамче бди като орлица над детето си и почти не пропуска тренировка. Велев пък не я изпуска от очи. Според очевидци те вече няколко пъти са се виждали насаме, а пък клюкари твърдят, че Малина дори е споделила постелята на Кокала.

След като скъса с бореца Краси Кочев, певицата е напълно свободна. Тя работи изцяло върху кариерата си и върху тази на сина си. Запознати твърдят, че го държи доста изкъсо и прибира премиите и заплатите му, като му оставя само джобни. Симеон пък й е благодарен и се опитва да се докаже, макар че доста често го бъзикат заради мениджърката му и дори на няколко пъти е на косъм да се сбие заради подмятания от типа: "Искам майка ти да ми направи с...а!".