В неделя в Лос Анджелис е направена аутопсия на тялото на сина на Силвестър Сталоун. Сейдж Муунблъд Сталоун почина в четвъртък в дома си в Холивуд, но токсикологичните изследвания ще отнемат около 10 седмици, съобщиха властите.

В последно време той е бил в "добро състояние на духа и е работил върху няколко проекта", посочи пред "Ню Йорк поуст" адвокатът му Джордж Браунщейн.

Бащата Слай бил направо смазан, когато научил за случилото се. Новината го сварила у дома му в компанията на приятелката му и икономката. Засега не е ясно дали става дума за самоубийство, свръхдоза или здравословен проблем. Сейдж Муунблъд Сталоун, който бе също актьор, по никакъв начин не давал индикации, че би могъл да посегне на живота си или че злоупотребява с наркотици, заяви за NBC4 неговият адвокат Джордж Браунщейн.

"Беше в добро разположение на духа, работеше по няколко проекта. Планираше и да се ожени. Съкрушен съм! Беше чудесен и толкова мил човек", каза още той.

През 90-те Сталоун младши изигра Роки Балбоа младши в "Роки 5".Бащата Сталоун е на промоционално турне за последния си филм "Непобедимите 2", сниман и в България.

Сайтът TMZ, специализиран да съобщава подробности за живота на звездите, твърди, като не посочва източник, че синът на Сталоун е взел свръхдоза медикаменти и разследването трябва да установи дали това е било случайно или преднамерено.

Адвокат Браунщейн твърди, от своя страна, че не е известно Сейдж да е имал депресии, пише АФП