Синът на Силвестър Сталоун - Сейдж, не се е самоубил, твърди сайтът tmz.com, като се позовава на източници от полицията . На мястото, където е открито тялото му, не е открито предсмъртно писмо, но са намерени много празни шишенца от лекарства около тялото. Още не е известно какъв вид са били медикаментите.

Предполагаемата причина за смъртта е свръхдоза от хапчетата. Очаква се аутопсията да бъде направена в близките 48 ч. Говорителят на Силвестър Сталоун заяви, че почерненият баща е направо съсипан и мъката му е голяма от внезапната загуба. По тялото на 36-годишния мъж не са открити следи от насилие.



"Не знаем никакви подробности, но трябва да е било някаква трагична злополука. Той кипеше от живот и работеше по проекти. Въобще не беше депресиран или нещо подобно", казва адвокатът му Джордж Браунщейн. - Сейдж Муунблъд Сталоун, който бе също актьор, не давал индикации, че би могъл да посегне на живота си или че злоупотребява с наркотици".

Полицията в Лос Анджелис е започнала разследване на причините, довели до смъртта на Сталоун-младши. Въпросът е дали е инцидент или умишлена. Сейдж Сталоун направи своя дебют с баща си през 1990 година в „Роки 5", като влезна в ролята на сина на Роки - Робърт Балбоа. След това кариерата му продължи с още няколко филма. Майката на Сейдж е Саша Цзак.